maanantai 13. kesäkuuta 2011

TOKO SM 2011

Käytiin Tuurin kanssa TVA Pori ry:n joukkuekoirakkona ALO-luokassa Klaukkalan SM-kisoissa. En suostunut treenaamaan Tuuria viikkoon helteen takia. Tosin myös luulin, että kokeisiin on aikaa kaksi viikkoa. Niihin olikin viikko, ei tarvinnut ehtiä jännittämään kamalasti myöskään.

Arpaonni ei todellakaan suosinut ja näin olimme viimeinen koirakko, nro 98. Asteita mittarissa näytti olevan rapiat +31 auton mukaan, joten ei puhettakaan, että Tuuri voisi levätä autossa. Viilentelin sitä pyyhkeillä ja yritin lepuuttaa. Väsymys tuli n. puolisentuntia ennen suoritusvuoroa ja kaveri otti powernapit varjossa. Pisteitä kuitenkin ripeästä kehätahdista, ja siitä että yksilöliikkeiden suoritus tapahtui nopeasti.

Olen tosi tyytyväinen että saatiin alavireisellä suorituksella ihan ok tulos, vaikka ei se mitään nätti touhua ollut, ei ollenkaan parasta Tuuria, enkä tiedä oliko se sille kauhean reiluakaan pyytää tekemään tuossa tilassa.

Kehä 1:

Luoksepäästävyys 10
Paikallamakuu 10
Yhteisvaikutelma 9

Kehä 2:
Seuraaminen kytkettynä 8 (melko luokatonta, pari kontaktinpudotusta mm. kun tuuli otti vieressä maassa olevaan kehänauhaan, laiskat käännökset)
Luoksetulo 8,5 (tuli niin lujaa että ihan puhdas törmäys)

Kehä 3:
Hyppy 9 (meikästä se oli puhdas)
Seuraaminen taluttimetta 8 (kamalampaa kuin remmissä)

Kehä 4:
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9,5 (käskytin liian voimakkaasti maahan kuulemma)
Seisominen seuraamisen yhteydessä 10

179 pistettä, ALO1, sija 15/92

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti