maanantai 16. elokuuta 2010

Taavi EVL1 16.8.2010

Tätä ei olisi kukaan uskonut ikinä, että tämä koira on ikinä erikoisvoittajaluokassa ja vielä, että se saa ykköstuloksen. Viiltävää analyysia kokeesta. Ilma oli Taaville aika äkänen, eli kuuma ja sen huomas.

Paikallaistuminen 10

Liikkeen merkkaaminen yksi fiksuimpia tekoja mitä olen tehnyt. No ehkä Taavi myös kokeili pari kertaa mitä tapahtuu, jos laittaa maahan - ja muisti hyvin tällä kertaa.
Paikallamakuu 10
Aika tuskasen pitkä neljä minuuttia näköpiilossa, mutta venttiilit pysyivät kiinni.
Idari 7
Jätti istumisen tekemättä, jäi seisomaan. Ei ylläri, epävarmin jättöliike.
Seuraaminen 10
En katsonut tuomarin pisteitä, ainoa missä tuntui hyvältä oli hitaan käynnin osuus. Saatiin liikkeen loputtua aplodit, ja aattelin että kai tuli ees jotain. Tuloslapun jälkeen sammui valot. Kyllä palkitsee, kun ollaan tehty niin paljon töitä tämän asian eteen.
Luoksetulo 9

Huono jättö ja huono perusasento, hyvät pysäytykset. 
Ruutu 9
Merkkas hyvin ja lähti ohjauksen mukaan etenemään. En oo treenannut ikinä evl-ruudusta kutsumista, mutta ajattelin että kyllä se nyt tietää mitä "sivu" tarkoittaa, lähti tulemaan ja jäkitin eteenpäin, tuli väärältä puolelta vähän turhan ilosena mun luo. Se kuulemma näki matkalla perhosen johon kiinnitti hetkeksi huomiota, aika perus..
Ohjattu nouto 0

Otan omiin nimiin, sillä on kova veto kapuloille, noutaminen on siistiä ja mä nukuin sen lähetyksen. Pysäytin liian myöhään ja ei jäänyt riittävän lähelle merkkiä. Teknisesti liike meni ihan oikein. Pysäsi ja haki oikean kapulan.
Hyppynouto 10
Toivoisin reippautta metallin nostamiseen, eihän se ole tossa kaavassa pisteitä alentava virhe, mutta kun se ei ole täydellinen.
Tunnistusnouto 10
Haistoi oman ja toi heti ilman varmisteluja, paras tunnari aikoihin.
Kaukokäskyt 8
Johonkin meni kaks käskyä ja liikkui vähän eteenpäin, kuitenkin huomattavasti vähemmän kuin viime kerralla.

265 p. EVL1.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti